söndag 28 november 2010

1:a adventNu är huset pyntat och alla belysningar uppsatta.
-15 visar termometern så det är mysigt att tända alla ljus och krypa upp i soffan med en filt.
När vi var på Teneriffa ifjol så hittade jag ett helt otroligt ställe där det fanns hur mycket julpynt och belysningar som helst. Jag gick länge och tittade på en stor tomte som klättrade på en stege med belysning men kom inte på något ställe som jag kunde ha den på men det gjorde jag idag :-(
Så nu måste jag tillbaka med en tom resväska! Stefan suckar och skakar på huvudet, vad han inte förstår är att jag inte ska åka nu! Jag kan faktiskt besinna mig ibland!? Eller?Läste i Marie och Tures blogg att de varit ute på långpromenad tillsammans med Hasse och Nash.
Det är jättekul att de trivs så bra tillsammans, att ha lyckan att se Belgare springa och leka tillsammans det är balsam för själen.
Snodde den här bilden på pojkarna, det finns fler bilder i deras blogg

2 kommentarer:

Kattis sa...

Å alla bara pyntar och myser till det - och jag jobbar och har inte gjort ett skit åt att det är advent och jul som gäller. ;-)

Så mysigt att Ture och Nash fungerar så bra ihop! :-)

marie å ture sa...

halloj! är lite avis på alla pyssliga julpyntande pepparkaksbakande personer... jag hade nog behövat ha en släng av det men... istället blev d långpromme idag igen me´grabbsen... laxmacka därefter hos underbara olofssons ;)) härliga tider!!

kramkram från ture å marie