lördag 29 maj 2010

Spårtävling

I morse ringde klockan 06.00!
Det var bara att pallra sig upp för att fixa fika, mata och rasta hundarna. 07.15 och 07.20 skulle vi vara spårläggare uppe vid Gideå flygplats eftersom Ö-viks BK hade sina elitspår idag.
I hällande regn klafsade vi iväg över stock och sten samt mycket myr :-) Snitslarna var dyblöta och hade naturligtvis snurrat flera varv runt grenarna, det tog oss drygt 1 timme att gå de 1500 meter som spåren ska vara.
Regnet bara vräkte ner och vi var väldigt blöta (trots bra regnkläder) när vi kom tillbaka till bilen. Till min stora lycka så kom tjejen som gick mitt spår runt :-) jag tror det är första gången det händer på tävling.
Efter detta så åkte vi hem och bytte till torra kläder. Nu var det dags för våra hundar att få gå ett spår de också, Lillemor och Nova mötte upp oss i Skillingen och nu fick äntligen Chili spåra. Hon har lite svårt att vara tyst och lugn när vi snurrar runt på skogsvägar då börjar hon ladda och vet inte hur fort hon ska få komma ut i skogen.

Här det Lillemor och Nova som ger sig iväg.

Så här nöjda blev de efter att de gått sina spår.

När vi kom hem så hämtade Stefan en stor kartong som jag skulle öppna!
Det var min morsdagspresent!

Underbart! 6 nya stolar. Tack!
Nu kan vi kasta våra gamla udda plaststolar och bara njuta.
Nu är den stora frågan, var är solen?

3 kommentarer:

carinasjolund sa...

Ja,det är alltid roligt med presenter eller hur? vädergubben hade ju lovat sol i helgen men inte har jag sett någon i alla fall!Ha en bra Lördagkväll.

carinasjolund sa...

Ha en bra morsdag! Kram!

kompiza sa...

Jättesnygga stolar, men nu undrar jag bara ...vem kommer att åka igenom dessa först...Stefan eller Per? Jag menar vi vet ju varför dom gamla blev kastad, hihi